Workinlot

Farklı firma, ekip veya bireylerin, ortak yenilik (yeni iş modelleri ve teknoloji) geliştirmesine açık inovasyon deniyor.

2016'dan beri Workinlot'la, açık inovasyonun startup kurum iş birlikleri alanına odaklandı ve bu uzmanlıkla kendi metodolojisini geliştirdik. (PoC Verileri ve İş Zekası)

Tecrübelerimiz, kurumların startup ile ortak yenilikler geliştirmesinin birçok açıdan karmaşık veya zorlayıcı olabileceğini gösteriyor. (Startup fırsatlarını, kurumsal inovasyonla değerlendirebilmek)


Workinlot, şirketler ve değeri PoC projeleriyle doğrulanan startup'lar arasındaki etkileşimi yöneterek, inovasyon ve yatırım fırsatlarının geliştirilmesini destekliyor.

Kurum startup iş birliği çalışmalarında, süreç tasarımından uygulama yönetimine kadar farklı seviyelerde hizmetler sunarak, kuruma etkileşim metodoloji ve uzmanlığını aktarıyor.

Şirketler için bu know-how aktarımı, kurumsal risk sermayeleri, açık inovasyon platformlarını ve venture builder yapılarını daha fazla öğrenimle kurabilmelerini sağladı.

Şirketinizle uyumlu yenilikleri tanımak, tanımlanan fırsatları değerlendirmeyi sağlayan iş gücü ve metodolojiyi beraber geliştirmek için, takviminize uygun tanışma toplantısına bekliyoruz.

WORKINLOT HABER BÜLTENİ

Yeni içerikler, çağrılar ve gelişmelerle ilgili bilgilendirilmek için haber bültenimize abone olabilirsiniz