Workinlot

Farklı firma, ekip veya bireylerin, ortak yenilik (yeni iş modelleri ve teknoloji) geliştirmesine açık inovasyon deniyor.

2016'dan beri Workinlot'la, açık inovasyonun startup kurum iş birlikleri alanına odaklandı ve bu uzmanlıkla kendi metodolojisini geliştirdik. (PoC Verileri ve İş Zekası)

Tecrübelerimiz, kurumların startup ile ortak yenilikler geliştirmesinin birçok açıdan karmaşık veya zorlayıcı olabileceğini gösteriyor. (Startup fırsatlarını, kurumsal inovasyonla değerlendirebilmek)

Beraber çalıştığımız şirketlerin neredeyse tamamı, know-how aktarımını beraber yaptıktan sonra, kendi özgün inovasyon yapılarını kurdu ve kendi inovasyon ekiplerini geliştirdi.

Şirketler kendi kurumsal risk sermayelerini, açık inovasyon platformlarını ve venture builder yapılarını, bu ortak deneyim sayesinde daha fazla öğrenimle kurabildi. 

Dışarıdaki yenilik ve yetenekleri tanımak, ortak fırsatları değerlendirmek ve kazanımları sürdürülebilir süreçlere aktarmak için yolculuğa başlamak istiyorsanız, tanışma toplantısı için doğru zaman olabilir.

WORKINLOT HABER BÜLTENİ

Yeni içerikler, çağrılar ve gelişmelerle ilgili bilgilendirilmek için haber bültenimize abone olabilirsiniz